Az amerikai Slayer együttes koncertje Budapesten

Holt, Gary; Araya, Tom; King, Kerry

Budapesten járt a 38 éves, kétszeres Grammy-díjas amerikai Slayer zenekar. A sikert az 1986-ban megjelent Reign In Blood című album hozta meg a thrash metal-együttes számára. Ez volt az az album, amivel a Slayer bekerült műfajának “legjei” közé. Azóta tucatnyi albumot adott még ki a banda és jelenleg is tart a “Final World Tour” névre keresztelt búcsúturné, melynek európai állomásai között volt a budapesti Sportaréna is.

King, Kerry
Budapest, 2019. június 11.
Kerry King gitáros az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én.
MTI/Mohai Balázs
Araya, Tom
Budapest, 2019. június 11.
Tom Araya énekes-basszusgitáros az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én.
MTI/Mohai Balázs

Borítón: Budapest, 2019. június 11.
Gary Holt gitáros, Tom Araya énekes basszusgitáros és Kerry King gitáros (b-j) az amerikai Slayer zenekar koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. június 11-én.
MTI/Mohai Balázs

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →