Hatezren futottak csillagos ég alatt az éjszakai futóversenyen

Éjszakai futóverseny a fõvárosban

A férfiaknál Csere Gáspár, a nőknél pedig az ukrán Ganna Volkova nyerte a félmaratont a Generali Night Run Budapest elnevezésű éjszakai versenyen, amelyen hatezer futó állt rajthoz.

A kivilágított fővárosban hatodszor bonyolították le a viadalt, amely idén helyet kapott a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa rendezvénysorozatban.
A résztvevők három táv – 6, 9 és 21 kilométer – közül választhattak, a félmaratoni távra pedig a váltóban is lehetett nevezni. Az idei verseny legnagyobb újítása az volt, hogy a Budai Várnegyed és a Váralagút után a mezőny átment a Lánchídon is.

sma \ gry

MTI 2019. augusztus 4., vasárnap 12:38

Éjszakai futóverseny a fõvárosban
Budapest, 2019. augusztus 4.
Résztvevõk a Generali Night Run Budapest futóversenyen a Clark Ádám téren 2019. augusztus 3-án. Az esemény a Budapest 2019 Európa Sportfõvárosa rendezvénysorozat része.
MTI/Mohai Balázs
Budapest, 2019. augusztus 4.
Résztvevõk a Generali Night Run Budapest futóversenyen a Friedrich Born rakparton, a háttérben a Lánchíd 2019. augusztus 3-án. Az esemény a Budapest 2019 Európa Sportfõvárosa rendezvénysorozat része.
MTI/Mohai Balázs

Borítón: Budapest, 2019. augusztus 4.
Résztvevõk a Generali Night Run Budapest futóversenyen a Friedrich Born rakparton, a háttérben az Erzsébet híd 2019. augusztus 3-án. Az esemény a Budapest 2019 Európa Sportfõvárosa rendezvénysorozat része.
MTI/Mohai Balázs

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →