Már csak kettőt kell aludni és kezdődik a Sziget fesztivál

Sziget - Két nap múlva kezdõdik a fesztivál
Sziget - Két nap múlva kezdõdik a fesztivál
Budapest, 2019. augusztus 5.
Strandolók a Duna-parton a 27. Sziget fesztivál helyszínén, az Óbudai-szigeten 2019. augusztus 5-én. Az idei fesztivált augusztus 7. és 13. között rendezik meg.
MTI/Szigetváry Zsolt
Sziget - Két nap múlva kezdõdik a fesztivál
Budapest, 2019. augusztus 5.
A 27. Sziget fesztivál helyszínén, az Óbudai-szigeten az épülõ nagyszínpadról számítógépes programmal készített panorámakép 2019. augusztus 5-én. Az idei fesztivált augusztus 7. és 13. között rendezik meg.
MTI/Szigetváry Zsolt

Borítón: Budapest, 2019. augusztus 5.
Dekoráció a 27. Sziget fesztivál helyszínén, az Óbudai-szigeten 2019. augusztus 5-én. Az idei fesztivált augusztus 7. és 13. között rendezik meg.
MTI/Szigetváry Zsolt

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →