Tudtad-e, hogy egy gyík vagy?

Gyík

Jó, a cím kicsit tényleg erős, és nem is annyira fedi a valóságot, hiszen nem letört, vagy leszakadt végtagokkal (mint pl. a gyík leszakadt farka), hanem emberi fogakkal áll kapcsolatban.

Napjainkban ugyanis már az újra kinövő fogak korát éljük. Az őssejt kutatásból kifejlődő technológiai eljárások során már számos csodával határos orvosi felfedezésről lehet hallani, olvasni. Ennek köszönhetően az őssejt kutatásba, mint iparágba szinte ömlik a pénz.

A Kolumbiai egyetem kutatóorvosa, Dr. Jeremy Mao, és csapata is egy csodálatos felfedezéssel, és az abból kifejlesztett eljárással rukkolt most elő, aminek a lényege, hogy rekordidő alatt, alig kilenc hét alatt növesztett új fogakat, őssejtekből.

Az implantátumok ideje tehát leáldozóban van, hamarosan, akár a gyík a farkát, talán az emberi szervezet is önmagától pótolja majd a hiányzó fogakat.

 

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →