Van-e kapocs J. F. Kennedy és Hitler között?

J. F. Kennedy

Nagy valószínűséggel azt fogod mondani, hogy nincs. Természetesen nem vetődik fel ez a kérdés, ha neked lenne igazad.
A kapocs neve Inga Arvad. Ennek a dán nőnek igencsak kalandos volt az élete, hiszen amellett hogy számos férjet elfogyasztott, volt szépségkirálynő, színésznő, újságíró és haditudósító is. Hozzánk magyarokhoz is kapcsolódik, ugyanis Fejős Pál rendező felesége is volt. Emellett a kuriózum mellett azért nagyobbat durran az a tény, hogy Adolf Hitler oda volt érte, sőt J. F. Kennedynek a szeretője is volt. Hitler annyira odavolt szépségéért, azt mondta róla, hogy ő a tökéletes északi szépség, még a személyes páholyába is meghívta az 1936-os berlini olimpián.
J. F. Kennedyvel folytatott románcának az vetett véget, hogy fény derült ismeretségére Hitlerrel, ami fölöttébb gyanússá tette, náci kémként figyelték meg. Végül az öreg Kennedy egy telefonhívással vetett véget a kapcsolatnak.

 

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>