Előrejelzés az ország területén vasárnap estig

Gyümölcsfa virágok

Budapest, 2019. március 23., szombat (MTI) – Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

Időjárási helyzet Európában
—————————
Kontinensünk nagyobb részén egy nagykiterjedésű anticiklon hatására nyugodt az időjárás, alapvetően napos, száraz idő uralkodik, a csúcshőmérséklet általában 15 és 23 fok között alakul. Izlandtól keletre ciklon örvénylik, ennek hosszan elnyúló frontrendszere Skandináviát és a Brit-szigeteket érinti, arrafelé több a felhő, illetve több helyen fordul elő eső, zápor, de jelentős mennyiségű csapadékot mindössze Norvégiában és Skóciában mérnek helyenként. Szintén ciklon okoz felhősödést a Fekete-tengertől északra, északkeletre, arrafelé a záporok mellett helyenként zivatarok is kialakulnak, Oroszország nyugati részein pedig havazás, hózápor is előfordul. A már említett anticiklon hatására hazánkban folytatódik a napos, száraz idő, majd vasárnap észak felől egy hidegfront közelíti meg térségünket.

Előrejelzés az ország területén vasárnap estig
———————————————-
Éjszaka derült marad az ég, vasárnap gomolyfelhős, napos idő lesz. Vasárnap délutánig csapadék nem várható, majd az északi megyékben néhol zápor előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, de néhol gyenge fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 17 és 22 fok között várható.

kf \ bbsg \ kpt

MTI 2019. március 23., szombat 15:47

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →