Promóciós napot tart Budapesten a Horvát Idegenforgalmi Hivatal

Plitvicei-tavak

Budapest, 2019. március 24., vasárnap (MTI) – Horvátországot népszerűsítő promóciós napot tart a fővárosi Gozsdu udvarban a Horvát Idegenforgalmi Hivatal.

Az eseményt azért időzítették vasárnapra, mert Budapesten ekkor mérkőzik a magyar válogatott Horvátország csapatával a futball Európa Bajnokság selejtezőjében – mondta Ivana Herceg, a hivatal igazgatója vasárnap Budapesten az MTI-nek.
Hozzátette, Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnök is kilátogat majd a helyszínre.
Ivana Herceg elmondta, a Horvát Idegenforgalmi Hivatal egy zágrábi központú nonprofit szervezet, amely 20 éve van jelen Magyarországon. A intézmény elsődleges feladata az, hogy bemutassa és népszerűsítse Horvátországot. A hivatalba ellátogatók praktikus tanácsokat kaphatnak arról, milyen látványosságokat keressenek fel, és az egyes utakra mit vigyenek magukkal.
Ivana Herceg arról is beszámolt, hogy Horvátország továbbra is népszerű a magyarok körében, adataik alapján tavaly 620 ezer magyar turista látogatott el a szomszédos országba, és mintegy 3 millió vendégéjszakát töltöttek el ott.

gtz \ bhi

MTI 2019. március 24., vasárnap 12:20

A kép illusztráció!

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →