Több mint háromszázan neveztek az idei Tavaszköszöntő futóversenyre

Futóverseny

Budapest, 2019. március 23., szombat (MTI) – Több mint háromszázan neveztek az idei Tavaszköszöntő futóversenyre, amelyet a gazdagréti Dzsungel parkban rendeztek meg – közölte a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója szombaton az esemény megnyitóján.

Király Nóra azt mondta, a futóversenyre évről évre egyre többen jelentkeznek, idén rekordszámú nevezés érkezett. Újbuda Önkormányzata fontosnak tartja a rendszeres testmozgást, ezért építették a futópályát – hangsúlyozta, hozzátéve, a XI. kerület más pontjain is vannak sportolási lehetőséget nyújtó létesítmények. A Ficsak, az Összefogás XI. Sportegyesület és a Gazdagréti Összefogás Egyesült által szervezett rendezvényen a résztvevők korcsoportonként és nemenként külön indultak. A legkisebbeknek 411, a legnagyobbaknak 675 métert kellett teljesíteniük. A verseny mellett játékos programokkal, ajándékokkal, kézműves sarokkal és ebéddel készültek a családoknak.

blni \ gpp \ kpt

MTI 2019. március 23., szombat 11:02

Hagyd a dagadt ruhát másra

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?