Egzotikus csirke gránátalmával – recept

A gránátalma nemcsak nagyon trendi, hanem szépséges látványával is feldobja az egyszerű sült csirkét. Így készítsd:

Egzotikus csirke gránátalmával hozzávalók

2 csirkemell-filé
2 gránátalma
10 dkg dió
1 kígyóuborka
1 csokor újhagyma
2 csokor bébi spenót
olívaolaj
1 citrom leve
gránátalmaszirup

Egzotikus csirke gránátalmával elkészítés

Grillezd meg a csirkemellet! Kevés zsiradékon, vajon vagy olívaolajon pirítsd meg a csirkemell-szeleteket először magas fokozaton addig, amíg meg nem barnul a külső felületük, majd pedig még 7-8 percig közepes lángon süsd! Közben kevés sóval és borssal ízesítheted. Ízlés szerint apróbb csíkokra vághatod.
Készítsd el a gránátalma-salátát! Mosd meg, majd aprítsd fel a diót, a kígyóuborkát, az újhagymát, szedd levelekre a bébi spenótot! A gránátalmákat vágd félbe, majd az apró kis bogyókat szedd ki belőlük, ezek kerüljenek a salátába! Végül a citrom levével, sóval és borssal ízesítsd! Ha fogyni szeretnél, az olívaolajat és a gránátalmaszirupot elhagyhatod. A bébi spenót helyett használhatsz petrezselymet is.

 

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Vidi Rita

Az ihirek.hu megálmodója, elindítója vagyok, néhány oldalt én magam is adminisztrálok. Legfőbb küldetésemnek azt tekintem, hogy új kultúrát teremtsünk az információs dzsungelben, és segítsünk minél többeknek visszatalálni arra az ösvényre, ami vezet is valahová. Ezért csinálom az ihirek.hu-t, hogy ezt a visszatalálás élményt minél többen megtapasztalják.

View all posts by Vidi Rita →