Megkezdődött a spárgaszezon

Megkezdődött a spárgaszezon

Az utóbbi években kedveltté vált spárgából nem csak spárgakrémlevest lehet ám készíteni! A sokoldalú zöldségből a legkülönbözőbb ételek varázsolhatók az étkezőasztalunkra. Ehhez azonban jó spárga receptekre és friss spárgára van szükségünk. Ahhoz, hogy ez az egészséges zöldség a tányérunkra kerüljön, emberi kezek munkájára van szükség. A spárgaszezon immár megkezdődött, az alábbi képeken a spárga szüretelését és pucolását láthatjuk.

Megkezdődött a spárgaszezon
Öttömös, 2019. március 27. Spárgát szednek munkások a Spárga-Kert Kft. Öttömös határában lévő telephelyén 2019. március 27-én. MTI/Rosta Tibor

Borítón: Öttömös, 2019. március 27. Spárgát pucolnak a Spárga-Kert Kft. dolgozói a cég Öttömös határában lévő üzemében 2019. március 27-én. MTI/Rosta Tibor

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →