BKK: hétfőtől péntekig módosul a 91-es busz közlekedése

Busz út

Budapest, 2019. március 31., vasárnap (MTI) – Hétfőtől péntekig a Nyugati pályaudvar felé terelve közlekedik a 91-es busz; a járat abba az irányba a Szent János kórházat sem érinti – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-vel.

A közlemény szerint a Szilágyi Erzsébet fasor és a Gábor Áron utca kereszteződésénél lesznek közműjavítási munkálatok. Emiatt a Nyugati pályaudvar felé tartó 91-es buszok hétfőtől péntekig a Városmajortól a Szilágyi Erzsébet fasor-Pasaréti út-Gábor Áron utca módosított útvonalon haladnak.
A járat nem érinti a Szent János kórház, a Nagyajtai utca, a Gábor Áron utca és a Pasaréti út megállóhelyet.
Terelt szakaszán a 91-es buszra az 5-ös busz Vasas sportpálya, Júlia utca és Gábor Áron utca/Pasaréti út megállójában lehet felszállni. A Széll Kálmán tér felé tartó buszok útvonala nem változik.
A személyautók ebben az időszakban is tudnak jobbra kanyarodni a Szilágyi Erzsébet fasorról a Gábor Áron utcába, azonban a forgalom lassulása esetén érdemes megfontolni a Szilágyi Erzsébet fasor – Gyergyó utca – Pasaréti út – Gábor Áron utca alternatív útvonal használatát – írta a BKK.

bkdi \ bri \ gtr

MTI 2019. március 31., vasárnap 11:33

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →