Változások lesznek a tömegközlekedésben hétvégi rendezvények miatt Budapesten

Piros lámpa

Budapest, 2019. április 12., péntek (MTI) – Jelentős változásokra kell számítani a budapesti közösségi közlekedésben szombaton és vasárnap a Vivicitta városvédő futás és az Élet menete miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a városvédő futás miatt szombaton 10 és 16 óra között lezárásokra kell számítani a Margitsziget környéki budai és pesti utakon, vasárnap kora reggeltől délig a rakpartoknál, délután pedig újból a Margitsziget térségében.
A lezárások érintik a BKK egyes járatait is. A 4-es és a 6-os villamos szombaton 15.10 és 15.40 között egyik irányban sem áll meg a Margit hídon. A 15-ös és a 115-ös autóbuszt egy szakaszon a Váci útra terelik, a 26-os busz egész nap rövidebb szakaszon, az Árpád híd és a Zenélőkút között, de sűrűbben jár, míg a 34-es és a 106-os busz délután az Árpád híd felé nem áll meg a Margitsziget/Árpád híd megállóban.
Vasárnap a lezárások miatt rövidített útvonalon jár a 19-es, a 41-es, a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 16-os, a 26-os és a 109-es busz, két szakaszra osztva közlekedik a 2-es villamos, módosított útvonalon az 5-ös, a 9-es, a 105-ös és a 178-as busz, valamint a 83-as troli.
Az Élet menete miatt vasárnap 16.30 és 19.30 között a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY járat a Kiskörúton át közlekedik, a 2-es villamos pedig csak a Közvágóhíd és a Boráros tér, valamint a Széchenyi István tér és a Jászai Mari tér között jár.

btiv \ bám \ ppd

MTI 2019. április 12., péntek 18:37

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →