Kifestett lépcsősor Salgótarjánban

Kifestett lépcsõsor Salgótarjánban

A salgótarjáni Bolyai János Gimnázium tanulói mostantól vidámabban léphetnek be az iskola kapuján, mert eztán az épület előtti lépcsősor vidám, nyári színekben pompázik. A festés is kellemes hangulatban történt, úgynevezett közösségi festés keretében.

Salgótarján, 2019. április 17.
Kifestett lépcsõsor a salgótarjáni Bolyai János Gimnázium elõtt 2019. április 17-én. A közösségi festést a Sakkozzuk ki! városszépítõ egyesület szervezte.
MTI/Komka Péter

 

Borítón: Salgótarján, 2019. április 17.
Önkéntes festi a salgótarjáni Bolyai János Gimnázium elõtti lépcsõt 2019. április 17-én. A közösségi festést a Sakkozzuk ki! városszépítõ egyesület szervezte.
MTI/Komka Péter

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →