Tavaszi mezőgazdasági munkák

A zöldség és gyümölcstermelés nem könnyű feladat, főleg az aszályos időkben. A vetéssel és az aratással közel sem fejeződnek be a teendők, hiszen a földeket forgatni és trágyázni kell, a növényeket öntözni kell és a növényvédelem is része a munkának. A képek arról árulkodnak, hogy a meggyfák permetezése nem ér véget a naplementével, a munka sötétedés után is folytatódik.

Palkonya, 2019. április 16.
Traktor növényvédõszert permetez a Mokos pincészet meggyültetvényében Palkonyán 2019. április 16-án.
MTI/Sóki Tamás
Palkonya, 2019. április 16.
Traktorok növényvédõszert permeteznek a Mokos pincészet meggyültetvényében Palkonyán 2019. április 16-án.
MTI/Sóki Tamás
Palkonya, 2019. április 17.
Traktor növényvédõszert permetez a Mokos pincészet meggyültetvényében Palkonyán 2019. április 16-án.
MTI/Sóki Tamás

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →