Húsvét – Locsolkodás Erdélyben

Húsvét - Locsolkodás Erdélyben

Erdélyben nem csak a tojásfestés hagyományát őrzik! A locsolkodás “odaadóbb” formájának is hódolnak a fiatalok, méghozzá népviseletben! Csíkrákoson idén a fiúk is kaptak a locsolásból, de ők esernyőkkel védekeztek.

Húsvét - Locsolkodás Erdélyben
Csíkrákos, 2019. április 22.
Székely népviseletbe öltözött fiatalok locsolkodásra érkeznek egy lányhoz az erdélyi Csíkrákoson húsvéthétfõn, 2019. április 22-én.
MTI/Veres Nándor

Borítón: Csíkrákos, 2019. április 22.
Székely népviseletbe öltözött fiatalok meglocsolnak egy lányt az erdélyi Csíkrákoson húsvéthétfõn, 2019. április 22-én.
MTI/Veres Nándor

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →