Felújítják a kiskörei Tisza-hidat

Felújítják a kiskörei Tisza-hidat

Május 14-től járható újra az ország egyetlen vegyes használatú átkelője, a kiskörei Tisza-híd. A közúti és vasúti használatban egyaránt működő hídon megújulnak a sínek is. A Tisza-híd Magyarország harmadik leghosszabb vasúti hídja, amely Kisköre és Abádszalók településeket köti össze.

Felújítják a kiskörei Tisza-hidat
Kisköre, 2019. április 25.
Munkások a vasúti sínt szerelik a kiskörei Tisza-hídon 2019. április 25-én. Közel kétmilliárd forintból megújul Magyarország egyetlen vegyes használatú, közúti és vasúti átkelõje, amelyen május 14-tõl lehet ismét közlekedni.
MTI/Mészáros János

Borítón: Kisköre, 2019. április 25.
A felújítás alatt lévõ kiskörei Tisza-híd 2019. április 25-én. Közel kétmilliárd forintból megújul Magyarország egyetlen vegyes használatú, közúti és vasúti átkelõje, amelyen május 14-tõl lehet ismét közlekedni.
MTI/Mészáros János

Hagyd a dagadt ruhát másra

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?