Tisza-tavi Napokat rendeznek szerdától Tiszafüreden

Hamburger

Szolnok, 2019. április 30., kedd (MTI) – Idén is megrendezik a Tisza-tavi Napokat és a Tisza-tavi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt (TÓMÉK) május 1. és 4. között a tiszafüredi Halas téren.

A szervezők tájékoztatása szerint a rendezvény elkötelezett partnere a magyar kistermelőknek, a manufakturális, különleges élelmiszeripari vállalkozásoknak, így a TÓMÉK egyfajta gasztronómiai kalandozás, ahol a hagyományos magyar ételek mellett különlegességeket is kóstolhatnak az ínyencek. Idén például tradicionális kínai ételek, kézműves hamburger és török ételkülönlegességek is lesznek a rendezvényen.
A TÓMÉK-on a tavalyi évhez hasonlóan idén is képviselteti magát számos családi pincészet a Balaton-felvidéki borvidéktől Villányon át egészen Tokajig.
A fesztiválon a gasztronómiai kínálat mellett koncertekkel is várják a közönséget. Fellép Nagy Feró és a Beatrice, a Kiscsillag, a 30Y, a Vad Fruttik, a Bagossy Brothers Company, a Kerekes Band Baricz Gergővel, a Konyha, az Elefánt, az Esti Kornél, a The Teachers Dixie Band, a Catsby együttes, az Idegen, valamint Rúzsa Magdi és Freddie is.
További információk az esemény Facebook-oldalán találhatók.

bbbr \ brr \ bsa

MTI 2019. április 30., kedd 14:12

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →