Fedezzük fel Magyarország Nemzeti parkjait!

Nemzeti parkok

Tavasszal, illetve a hűvösebb nyári napokon érdemes felállni a számítógép elől és megmozgatni egy kicsit magunkat. Nagyon sok szép hely van a világon, azon belül is Magyarországon. Ha nincs ötletünk, hová utazzunk el egy napra, vagy akár egy hétvégi kirándulásra, induljunk ki a Nemzeti parkokból. Nemzeti parkjaink szebbnél szebb látnivalókat rejtenek számunkra, amiknek eddig talán a létezéséről sem tudtunk!

A Nyugati országrészben vízi élőhelyeket, vízpartokat tekinthetünk meg, míg az ország keleti részén a Hortobágyot és az ország hegyvidékeit fedezhetjük fel. A falusi turizmustól a lovagláson át számos lehetőség áll rendelkezésünkre, ha kirándulásunkat további programokkal is kiegészítenénk.

Az alábbi ábrán a magyarországi Nemzeti parkok vannak feltüntetve. Válasszuk ki a megfelelő, hozzánk közel eső országrészt és az ott fellelhető Nemzeti parkot és látogassunk el a helyszínre! Garantáltan maradandó élményben lesz részünk, hiszen a természet mindenütt, többek között Magyarországon is gyönyörű!

Nemzeti parkok
Nemzeti parkok

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →