Több mint 120 millió forint értékű támogatás a Nemzetközi Coachszövetség programjai jóvoltából

Coaching

Budapest, 2019. május 4., szombat (MTI) – Az elmúlt hét évben több mint 120 millió forint értékű támogatásban részesültek hazai civil szervezetek és egyetemek a legnagyobb coach szakmai világszervezet, a Nemzetközi Coachszövetség (ICF) Magyar Tagozatának CSR Jószolgálati programjai jóvoltából – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint eddig összesen 174 civil szervezet, 272 egyetemi hallgató, valamint 90 volt Malév dolgozó kapott ingyenes professzionális tanácsadó, fejlesztő szolgáltatást majdnem 300 önkéntes coach felajánlásával.
A kezdeményezésnek köszönhetően 2019-re nemcsak a civil szervezetek, hanem a célcsoportok száma is bővült, hiszen 2016-ban a Semmelweis Egyetem végzős hallgatóival (SE), idén pedig a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) végzős hallgatóival is nőtt azoknak az aránya, akik ingyenes coachingban vettek részt – tették hozzá.

bny \ gkv

MTI 2019. május 4., szombat 8:58

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →