A Bringázz a munkába! kampány megnyitója Budapesten

A Bringázz a munkába! kampány megnyitója Budapesten

Néhány napja ért véget a 2019-es I bike Budapest nevű bringás felvonulás, ahol a biciklis társadalom dacolva a széllel és a szemerkélő esővel véghezvitte, amit akart, eltekert A-ból B-be. A demonstráció után azonban a kerékpározás korszaka nem érhet véget! A Magyar Kerékpárosklub az év 365 napján arra buzdít, hogy pattanjunk nyeregbe és tekerjünk! Ezúttal reggelit kap, aki kerékpárral megy a munkába a “Bringázz a munkába!” elnevezésű kampány keretében.

RÉVÉSZ Máriusz; KÜRTI Gábor; MOLNÁR Csaba
Budapest, 2019. május 6.
Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelõs kormánybiztos beszél a május 6-31. között zajló Bringázz a munkába! kampány sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitóján az V. kerületi Kálvin Center elõtt 2019. május 6-án. A háttérben balról jobbra: Molnár Csaba, a MagNet Bank közösségfejlesztési igazgatója (b), Sárdi Dániel, a Prezi üzemeltetési igazgatója és Kürti Gábor, a Magyar Kerékpárosklub elnöke.
MTI/Szigetváry Zsolt

Borítón: Budapest, 2019. május 6.
Reggelit osztanak kerékpárosoknak a május 6-31. között zajló Bringázz a munkába! kampány sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitóján az V. kerületi Kálvin Center elõtt 2019. május 6-án.
MTI/Szigetváry Zsolt

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →