Érettségiző diákok Budapesten

KÕRÖSI CSOMA Sándor

Az izgalom is elkezdődött, az időjárás is megsértődött, az érettsgizőkre rájár a rúd. Mindez amelyen nehéznek tűnik most, olyan jó lesz túl lenni rajta. Érettségi után már a nap is újra nekünk dolgozik! Csak még egy kis kitartás!

KÕRÖSI CSOMA Sándor
Budapest, 2019. május 6.
Diákok a középszintû magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi vizsgán a fõvárosi Kõrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvû Gimnáziumban 2019. május 6-án.
MTI/Balogh Zoltán
KÕRÖSI CSOMA Sándor
Budapest, 2019. május 6.
Táblára ír egy tanár a középszintû magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi vizsgán a fõvárosi Kõrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvû Gimnáziumban 2019. május 6-án.
MTI/Balogh Zoltán

Borítón: Budapest, 2019. május 6.
A középszintû magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi vizsga tételfüzeteit osztja egy tanár a fõvárosi Kõrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvû Gimnáziumban 2019. május 6-án.
MTI/Balogh Zoltán

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →