Májusi havazás a Kékesen

Májusi havazás a Kékesen

A 80-as, 90-es években vetített Szeszélyes évszakok c. televíziós sorozaton nevettünk. Április 1-én minden évben nevetünk, sőt! Néhány éve a húsvéti nyuszi hósipkás tájakon ábrázolt mémje is mindannyiunkat megmosolyogtatott. Tudomásul vettük, hogy a teljes április bolondos és kiszámíthatatlan. De ami sok, az sok! Egy hónap múlva úgy volt, hogy nyaralunk a tengerparton, nem akarhatunk megint fenyőfa vásárba menni és karácsonyozni!

A képeken a Kékestetőt beborító májusi havazást láthatjuk. A téli hangulat nem vette el mindenkinek a kedvét, volt aki szánkót ragadott és élt a szokatlan időjárás adta lehetőséggel. Bízzunk benne, hogy a Télapó csak álmában rázta meg a szakállát és esze ágában sincs újra munkába állni!

Májusi havazás a Kékesen
Kékestetõ, 2019. május 6.
Szánkót húz egy férfi a behavazott Kékesen 2019. május 6-án.
MTI/Komka Péter

Borítón: Kékestetõ, 2019. május 6.
Autóbusz halad a behavazott Kékesen 2019. május 6-án.
MTI/Komka Péter

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →