Közszolgálati és rendvédelmi napot szervez a Csodák Palotája

Kék fény

Budapest, 2019. május 7., kedd (MTI) – Közszolgálati és rendvédelmi nap lesz a Csodák Palotájában május 8-án – mondta az intézmény ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornán kedden.

A tavalyi Csopa Tűzoltónap sikerén felbuzdulva idén olyan szervezeteket, intézményeket, testületeket és egyesületeket mutatnak be, amelyekkel a gyermekek nap mint nap találkoznak, de viszonylag keveset tudnak működésükről – tette hozzá Mizda Katalin.
Paszternák András, a Csodák Palotája tudománykommunikációs vezetője azt mondta, hogy a rendezvényen 15 szakmai partner – többek között a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma, a Rendőrmúzeum, a Kresz Géza Mentőmúzeum, az Országos Meteorológiai Szolgálat – 80 munkatársa lesz jelen, akik interaktív standoknál nyújtanak betekintést munkájukba. Az óvodások, általános és középiskolások ismeretterjesztő előadásokon is részt vehetnek és kipróbálhatják a Csodák Palotája 250 interaktív eszközét – fűzte hozzá.
A rendezvényen részt vesz a tavaly alakult Nemzeti Népegészségügyi Központ is, amelynek munkatársai bemutatják a víz- és légszennyezettség mérésének folyamatát – ismertette Paszternák András.

bpsz \ pmg

MTI 2019. május 7., kedd 11:09

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →