Képek az Aventics pneumobil versenyről

Aventics pneumobil versenyen

Tegnap volt a XII. Nemzetközi Aventics Pneumobil Verseny. A megmérettetésre olyan járműveket kell terveznie a diákoknak, amely sűrített levegővel működik. A kész járművekkel aztán részt vehetnek a versenyen, ahol több kategóriában is összemérhetik találmányuk erejét. A versenyt először 2008-ban rendezték meg és a rá következő évre máris nemzetközivé nőtte ki magát. A verseny sikere azóta is töretlen, a versenyzők száma évről évre növekszik.

Aventics pneumobil versenyen
Eger, 2019. május 11.
Az Óbudai Egyetem Flexair csapatának versenyzõje a nemzetközi Aventics pneumobil versenyen az egri Érsekkertben 2019. május 11-én.
MTI/Komka Péter
Aventics pneumobil versenyen
Eger, 2019. május 11.
A Debreceni Egyetem DE – Fõnix pneumobil v2 csapatának versenyzõje (j) a nemzetközi Aventics pneumobil versenyen az egri Érsekkertben 2019. május 11-én.
MTI/Komka Péter

Borítón: Eger, 2019. május 11.
Egy versenyzõ a nemzetközi Aventics pneumobil versenyen az egri Érsekkertben 2019. május 11-én.
MTI/Komka Péter

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →