Az észak-olaszországi Velence

Az észak-olaszországi Velence

A nyár közeledtével az emberben felmerül a nyaralás gondolata, de legalábbis megerősödik a vágy a kimozdulásra, a kirándulásokra. Ki a hegyvidékre vágyik, ki a tengerpartra, ki városnézésre, ki pedig valami különlegesre. Európán belül az olaszországi Velence az egyik legkeresettebb úticél, amit már a nyári szezont megelőzően is látogatnak a turisták, hogy gondolázhassanak egyet a vízivárosban.

Az észak-olaszországi Velence
Velence, 2019. május 8.
Önarcképet készít okostelefonjával egy turista egy vaporetto, azaz vízibusz fedélzetén az észak-olaszországi Velencében 2019. május 7-én.
MTI/Mónus Márton

Borítón: Velence, 2019. május 8.
Gondolák az észak-olaszországi Velencében 2019. május 7-én. A háttérben a San Giorgio Maggiore-sziget, közepén a San Giorgio Maggiore-templom látható.
MTI/Mónus Márton

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →