Karbantartási munkákat végeznek a Keleti pályaudvaron

Karbantartási munkákat végeznek a Keleti pályaudvaron

A Keleti pályaudvaron egy darabig nem fogunk vonatot látni, mert május 26-ig karbantartás miatt zárva van. A karbantartás ideje alatt azok a vonatok, amelyek eddig a Keletiből indultak és oda érkeztek, más pályaudvarokra érkeznek be, illetve más pályaudvarokról indulnak el. Mutatunk néhány tegnapi pillanatképet arról, hogy mi történt a zárt ajtók mögött.

Karbantartási munkákat végeznek a Keleti pályaudvaron
Budapest, 2019. május 15.
Munkagép és munkások a karbantartás miatt zárva tartó Keleti-pályaudvaron 2019. május 15-én. A munkák miatt az állomás május 26-ig lesz zárva. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.
MTI/Máthé Zoltán

Borítón: Budapest, 2019. május 15.
Munkagépek és munkások a karbantartás miatt zárva tartó Keleti-pályaudvaron 2019. május 15-én. A munkák miatt az állomás május 26-ig lesz zárva. A lezárás idején a vonatok nem érintik a Keletit, minden járat induló- és végállomása más pályaudvarokra és állomásokra kerül át.
MTI/Máthé Zoltán

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →