Vezetéstechnikai tanpályát adtak át a szabolcsi Máriapócson

Vezetéstechnikai tanpályát adtak át a szabolcsi Máriapócso

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 1996-ban RabócsiRing néven született meg az a nemzetközi versenypálya, ami elsősorban ralikrossz, valamint autó, motor és gokart versenyeknek adott otthont. A máriapócsi versenypálya most kibővült, a fejlesztés során egy tanpálya is helyet kapott a versenypályák között. A tanpályán a nedves úton történő csúszás veszélyét is megismerhetjük, valamint egy ütközést is kipróbálhatunk a szimulátor segítségével.

Vezetéstechnikai tanpályát adtak át a szabolcsi Máriapócso
Máriapócs, 2019. május 17.
Borulás és ütközés szimulátor Magyarország harmadik professzionális vezetéstechnikai tanpályáján az átadás napján a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócs melletti RabócsiRingen 2019. május 17-én. Az 1996-tól mûködõ autó, motor, gokart és ralikrossz versenypálya a több mint 600 millió forint értékû, nagyrészt saját erõbõl finanszírozott beruházás keretében mintegy 20 ezer négyzetméter aszfaltterülettel bõvült ki, amin helyet kapott a tanpálya is.
MTI/Balázs Attila
Vezetéstechnikai tanpályát adtak át a szabolcsi Máriapócso
Máriapócs, 2019. május 17.
Az autókerék nedves úton csúszását szimuláló szakasz Magyarország harmadik professzionális vezetéstechnikai tanpályáján az átadás napján a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócs melletti RabócsiRingen 2019. május 17-én. Az 1996-tól mûködõ autó, motor, gokart és ralikrossz versenypálya a több mint 600 millió forint értékû, nagyrészt saját erõbõl finanszírozott beruházás keretében mintegy 20 ezer négyzetméter aszfaltterülettel bõvült ki, amin helyet kapott a tanpálya is.
MTI/Balázs Attila

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →