Befejezés előtt a Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonal villamosítása

Befejezés elõtt a Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonal villa

A Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonal villamosítása az utolsó simításaihoz érkezett. A tervek szerint ebben a hónapban fejezik be a munkálatokat. Az alábbi képen még egy dízelmozdony vontatta vonat látható, de hamarosan ezen a vonalon is villamosmozdony jár majd.

Befejezés elõtt a Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonal villa
Sárospatak, 2019. június 5.
Dízelmozdony vontatta vonat halad az új felsõvezeték-rendszer alatt a Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonalon Sárospatak közelében 2019. június 4-én. A vasútvonal villamosítása a tervek szerint ebben a hónapban fejezõdik be.
MTI/Máthé Zoltán

Borító: Sátoraljaújhely, 2019. június 5.
Dízelmozdony vontatta vonat halad a villamosítás alatt álló Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonalon Sátoraljaújhely közelében 2019. június 4-én. A kivitelezés a tervek szerint ebben a hónapban fejezõdik be. A háttérben az áradó Bodrog látható.
MTI/Máthé Zoltán

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →