Szakácsok díszfelvonulása Budapesten

JAKAB István

Olyat már láttunk, hogy az ételnek lába kél, vagy hogy a hangyák katonás sorban hordják el a morzsákat az asztalunk alól, de ki hallott már olyat, hogy a szakácsok felvonulnak?! A házhozszállítást általában magányos futárok végzik, a Váci utcában pedig akad elég vendéglátóhely a helyben fogyasztáshoz. De akkor miért vonultak a szakácsok végig a Fõvám tértõl az Országházig?

A szakácsok díszfelvonulása az Étrend Magyar Konyhafõnökök Egyesülete szervezésében, a 2019. szakácsversenyt követően történt meg, a verseny győztesével az élen. A felvonulás végén a győztes fogásnak, azaz “Magyarország ételének” a receptjét letétbe helyezték a Parlamentben.

JAKAB István
Budapest, 2019. június 5.
Jakab István, az Országgyûlés alelnöke átveszi megõrzésre a Magyarország étele 2019 szakácsverseny gyõztes fogásának receptjét a szakácsok Fõvám tértõl az Országházig tartó díszfelvonulása után a Parlament elõtt 2019. június 5-én. A szakácsok az Étrend Magyar Konyhafõnökök Egyesülete szervezésében vonultak fel.
MTI/Balogh Zoltán
JAKAB István
Budapest, 2019. június 5.
Szakácsok díszfelvonulása a budapesti Váci utcában 2019. június 5-én. A szakácsok az Étrend Magyar Konyhafõnökök Egyesülete szervezésében a Fõvám tértõl az Országházig vonulnak, ahol megõrzésre átadják a Magyarország étele 2019 szakácsverseny gyõztes fogásának receptjét Jakab Istvánnak, az Országgyûlés alelnökének.
MTI/Balogh Zoltán

Borító: Budapest, 2019. június 5.
Mazsorettek a szakácsok díszfelvonulásán a budapesti Váci utcában 2019. június 5-én. A szakácsok az Étrend Magyar Konyhafõnökök Egyesülete szervezésében a Fõvám tértõl az Országházig vonulnak, ahol megõrzésre átadják a Magyarország étele 2019 szakácsverseny gyõztes fogásának receptjét Jakab Istvánnak, az Országgyûlés alelnökének.
MTI/Balogh Zoltán

Hogyan váltsuk valóra vágyainkat?

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →