Hőségriasztás Budapesten

Hõségriasztás Budapesten

Június 16-án éjfélig a legmagasabb szintű hőségriasztás van érvényben Magyarországon. A vonatokon ingyen vizet osztanak az utasoknak, a Balaton már a hosszú hétvégén is forgalmas volt és még több nap van hátra a kánikula végéig. Ügyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre és kerüljük hosszútávon a zárt, levegőtlen helyeket és a tűző napot! Egyes önkormányzatok párakapukkal, mások vízosztással próbálják hűsíteni a helyieket és a közutakat is locsolják ilyenkor.

Ilyenkor a légkondícionált helyiségek is felfrissítik az embert. Ha tehetjük, üljünk be valahová egy jegeskávéra, vagy nézzünk meg egy filmet a moziban! Az Erzsébet téren a fiatalok például így oldják meg a hűsölést napközben:

Hõségriasztás Budapesten
Budapest, 2019. június 12.
Hûsölõk a fõvárosi Erzsébet téren 2019. június 12-én. Legmagasabb szintû, harmadfokú hõségriasztás van érvényben Magyarországon június 16-án éjfélig.
MTI/Mohai Balázs

Borítón: Budapest, 2019. június 12.
Szökõkútnál hûsölõ kutya a fõvárosi Szabadság téren 2019. június 12-én. Legmagasabb szintû, harmadfokú hõségriasztás van érvényben Magyarországon június 16-án éjfélig.
MTI/Mohai Balázs

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →