Étkezőkocsik lesznek a Balaton expresszeken

Étkezõkocsik lesznek a Balaton expresszeken

Visszatérnek az egykori büfékocsik a vonatokra a MÁV-Start Balaton expressz járatain. A sokak által hiányolt büfékocsik meleghonyhát is magába foglalnak majd és modernebb, illetve korszerűbb köntösben láthatjuk viszont őket. Egyelőre azonban csak tesztjelleggel indítják el az étkezőkocsikat, amelyek a budapesti Déli pályaudvar és Székesfehérvár között közlekedő vonatokhoz lesznek csatolva.

Étkezõkocsik lesznek a Balaton expresszeken
Székesfehérvár, 2019. június 13.
Étkezõkocsi a Budapest-Déli–Székesfehérvár között közlekedõ különvonaton 2019. június 13-án. Június közepétõl a MÁV-Start forgalomba állítja tesztjelleggel a Balaton expresszeken az étkezõkocsikat, amelyeken melegkonyha is mûködik majd.
MTI/Máthé Zoltán

Borítón: Székesfehérvár, 2019. június 13.
Egy utas hamburgert eszik az étkezõkocsiban a Budapest-Déli–Székesfehérvár között közlekedõ különvonaton 2019. június 13-án. Június közepétõl a MÁV-Start forgalomba állítja tesztjelleggel a Balaton expresszeken az étkezõkocsikat, amelyeken melegkonyha is mûködik majd.
MTI/Máthé Zoltán

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →