Véget ér a tanév, kezdődik a vakáció

Véget ér a tanév, kezdõdik a vakáció

A nevetgélő, önfeledten játszó gyermekek látványa egy kicsit mindannyiunknak jó érzés. A gyerekek jókedve nem csak vidámságot, de bizonyos értelemben kicsit a biztonságérzetünket is megtestesíti. Az utolsó tanítási nap mindig mindenhol lazább, hiszen másnap már nincs iskola. Így játszottak idén a gyerekek az utolsó tanítási napon:

Véget ér a tanév, kezdõdik a vakáció
Budapest, 2019. június 14.
Vízipisztolyokkal játszanak az iskolaudvaron a budapesti Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola alsó tagozatos diákjai az utolsó tanítási napon, 2019. június 14-én. Ezen a napon véget ér a 2018/19-es tanév és megkezdõdik a közel két és fél hónapos nyári vakáció csaknem másfél millió általános és középiskolás diák számára.
MTI/Mónus Márton

Borító: Budapest, 2019. június 14.
Színes Vakáció! feliratot írnak a táblára a budapesti Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola alsó tagozatos diákjai az utolsó tanítási napon, 2019. június 14-én. Ezen a napon véget ér a 2018/19-es tanév és megkezdõdik a közel két és fél hónapos nyári vakáció csaknem másfél millió általános és középiskolás diák számára.
MTI/Mónus Márton

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →