Vasárnap is derült, napos, száraz idő lesz

Búza

Budapest, 2019. június 29., szombat (MTI) – Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:

Időjárási helyzet Európában:
—————————-
Európa nyugati, északi és keleti területei fölött ciklonok és frontjaik alakítják az időjárást, gyakran erősen felhős az ég, és főként a frontok mentén több helyen esik az eső, záporeső. Ugyanakkor szárazföldünk középső és déli tájainak időjárását anticiklon határozza meg. A leszálló légmozgásoknak köszönhetően általában kevés a felhő, sokat süt a nap, csapadékról nem érkezik jelentés. A legmagasabb nappali hőmérséklet kontinensünk északi felén általában 18 és 22, a déli, délkeleti vidékeken pedig 23 és 35 fok között változik. A legmelegebb Spanyol- és Franciaországban van, ahol a délutáni órákra többfelé 35, 40 fok közé melegszik fel a levegő, sőt Madridban 41 fokot mértek. Vasárnap estig a Kárpát-medence időjárását magasnyomás alakítja, így folytatódik a napos, száraz, nyári idő.

Előrejelzés az ország területére vasárnap estig:
————————————————
Estefelé az ország keleti részén is csökken a felhőzet, éjszakára kiderül az ég. Vasárnap derült, napos, száraz idő lesz. Reggelig többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. Vasárnap több helyen megélénkül, a Kisalföldön helyenként megerősödik a déli, délnyugati szél.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 17 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 30 és 34 fok között alakul.

kf \ bbsg \ gjé

MTI 2019. június 29., szombat 16:08

Hogyan váltsuk valóra vágyainkat?

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?