A VOLT Fesztivál képekben

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fesztivál. Június 29-ért véget az idei Volt fesztivál, ahol többek között olyan nagysikerű előadók léptek fel, mint a Kiscsillag, Black Eyed Peaces, LP, Slash, Slipknot, stb. Íme a bizonyíték képekben, hogy a fesztivál résztvevői milyen jól érezték magukat idén.

VOLT Fesztivál
Sopron, 2019. június 26.
A 27. VOLT Fesztivál a soproni Lõvér kempingben 2019. június 26-án.
MTI/Nyikos Péter
Shaddix, Jacoby;
Sopron, 2019. június 26.
Jacoby Shaddix az amerikai Papa Roach együttes koncertjén, a 27. VOLT Fesztiválon a soproni Lõvér kempingben 2019. június 26-án.
MTI/Nyikos Péter
Ryd, Elize;
Sopron, 2019. június 26.
Elize Ryd énekesnõ a svéd-dán Amaranthe együttes koncertjén, a 27. VOLT Fesztiválon a soproni Lõvér kempingben 2019. június 26-án.
MTI/Nyikos Péter

Borító: Sopron, 2019. június 26.
A 27. VOLT Fesztivál a soproni Lõvér kempingben 2019. június 26-án.
MTI/Nyikos Péter

Ha teheted, támogass bennünket!


Köztudomású, hogy a magyar független és ellenzéki sajtó erőtlen és kiszolgáltatott, ezért szinte minden orgánum támogatást kér, mert támogatásra szorul. Mi aztán pláne - ez nem panasz, csak tény :). Ha teheted, és támogatsz bennünket, azt hálásan köszönjük! Ide kattintva indíthatod el a Paypal Donate segítségével a támogatásodat - már 1000 forint is sokat segít!>>

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →