Partifecskék gyűrűzése Nógrádban

Partifecskék gyûrûzése Nógrádban
Nemti, 2019. július 19.
Szokács Krisztián, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület önkéntese partifecskét szabadít ki függönyhálóból gyûrûzés elõtt a Nógrád megyei Nemti közelében 2019. július 19-én. Magyarországon a vonuló madarak, köztük a fecskefajok száma jelentõsen csökken. A gyûrûzés segítségével lehetõség nyílik az állatok vonulásának vizsgálatára.
MTI/Komka Péter
Nemti, 2019. július 19.
Befogott partifecskét gyûrûz a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület önkéntese a Nógrád megyei Nemti közelében 2019. július 19-én. Magyarországon a vonuló madarak, köztük a fecskefajok száma jelentõsen csökken. A gyûrûzés segítségével lehetõség nyílik az állatok vonulásának vizsgálatára.
MTI/Komka Péter
Nemti, 2019. július 19.
Partifecskék (Riparia riparia) a Nográd megyei Nemti közelében 2019. július 19-én.
MTI/Komka Péter

Borítón: Nemti, 2019. július 19.
Szabadon enged egy meggyûrûzött partifecskét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület önkéntese a Nógrád megyei Nemti közelében 2019. július 19-én. Magyarországon a vonuló madarak, köztük a fecskefajok száma jelentõsen csökken. A gyûrûzés segítségével lehetõség nyílik az állatok vonulásának és populációjának vizsgálatára.
MTI/Komka Péter

Hagyd a dagadt ruhát másra

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →