Tudtad, hogy valaha létezett a tiszta Pepsi?

Pepsi

A PepsiCo és a Coca-Cola közötti örök versengés mindenki számára ismeretes. A 90-es évek elején kitört a tisztaságmánia. 

Ennek az őrületnek köszönhetően a cégek megpróbálták kiadni termékeik világos verzióját. A többiekhez hasonlóan a PepsiCo is így gondolkozott és piacra dobta a Crytal Pepsit. Ez a termék tökéletesen áttetsző lett, mintha ásványvíz lenne a palackban.
A Crystal Pepsit a hagyományos Pepsi egészségesebb alternatívájaként hirdették, ugyanis a karamell színét és a koffeint eltávolították a termékből. Egyébként pedig az íze nagyon hajazott az eredeti Pepsire. Mivel az egészséges termékek akkor még nem voltak annyira népszerűek, illetve hogy a termék a színén kívül ízben nagyon hasonlított az eredeti Pepsire, ezért a legtöbben visszatértek az eredeti alternatívához.
A PepsiCo nagyot akart durrantani a Crystal Pepsivel, de ez a termék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

 

Hagyd a dagadt ruhát másra

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →