Élesben tesztelte a kasszákat a magyar kasszafúró rendőr

Páncélszekrény

Az 1900-as években az egyik legrejtélyesebb kasszafúrási sorozatát egy magyar rendőr százados követte el.
B. Miklós a helyszínelőknél dolgozott, így könnyű szerrel el tudta maga után tüntetni a nyomokat. Mivel esztergályos és gépésztechnikus szakmát tanult, így könnyedén elsajátította a páncélszekrények szakszerű kinyitásának csínját bínját, gyakran a helyszínre hívott zárszerkezet készítő mestertől leste el a praktikákat.

Munkahelyén nem sok elismerésben részesült, ezért egója fényezésére használta a pénzszerzés mellett ezeket az akciókat. 15 évig sikerült is lebukásmentesen végrehajtani az akcióit.

Lebukását egy farzsebből kilógó feszítővas, egy csavarhúzó és egy álkulcs okozta. Ugyanis a Veszprémi Napló szerkesztőségénél meghiúsult az akciója, betörőből gyorsan rendőrré lépett elő, de a járőrök egy rossz mozdulatnál észrevették a zsebébe lapuló szerszámokat.

 

Hagyd a dagadt ruhát másra

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →