Időjárási előrejelzés csütörtökre és péntekre

augusztus időjárás

Országos előrejelzés: csütörtök estig

A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem várható. A legtöbb helyen mérsékelt marad a légmozgás, de a Tiszántúlon élénk lesz az északi szél. A csúcshőmérséklet 23 és 27 fok között valószínű, késő estére 12 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés: csütörtök estétől péntek reggelig

Többnyire derült éjszakára van kilátás, de nyugaton az éjszaka második felében megnövekszik a felhőzet, arrafelé kisebb eső, zápor előfordulhat. Általában mérsékelt marad a légmozgás, ugyanakkor a Kisalföldön megélénkül az északnyugatira forduló szél. A hőmérséklet késő este 12 és 17, hajnalban 9 és 16 fok között alakul.

Országos előrejelzés: péntek reggeltől péntek éjfélig

Felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, és szórványosan – főként a Dunántúl északi felén és Budapest tágabb környezetében – fordulhat elő zápor, zivatar. A nyugatira, északnyugatira forduló szél a Dunántúlon megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Forrás: met.hu országos előrejelzés

 

About Vidi Rita

Az ihirek.hu megálmodója, elindítója vagyok, néhány oldalt én magam is adminisztrálok. Legfőbb küldetésemnek azt tekintem, hogy új kultúrát teremtsünk az információs dzsungelben, és segítsünk minél többeknek visszatalálni arra az ösvényre, ami vezet is valahová. Ezért csinálom az ihirek.hu-t, hogy ezt a visszatalálás élményt minél többen megtapasztalják.

View all posts by Vidi Rita →