Tudtad-e, hogy a királyi család nőtagjainak idegenek előtt kellett szülniük?

Lábacskák

Az angol királyi család és annak tagjai mindig is az érdeklődés középpontjában álltak. Akármi történik a házuk táján, abból percek alatt szenzáció lesz.

Különösen nagy érdeklődés övezi, ha gyermek érkezése várható. Nem is olyan régen ez nem volt egyszerű történet az uralkodóház nőtagjai számára. Nem voltak irigylésre méltó helyzetben, hiszen idegen emberek előtt kellett szülniük. Az angol trónörökös személye nemcsak Angliának, de a környező országoknak is nagyon fontos tényező. Mivel DNS vizsgálat még nem volt, ezért csak akkor volt egyértelmű, hogy a jövevény biztosan a család sarja, ha azt más is látja a saját szemével. Főurak és egyházi elöljárók is jelen voltak a szülésnél, amely kizárólag otthon történhetett. Szerencsére a hetvenes években egy jóérzésű királyi nőgyógyásznak sikerült kiharcolnia, hogy a királyi sarjak is kórházban lássák meg a napvilágot, anyukájuk nem kis örömére.

 

Hagyd a dagadt ruhát másra

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →