Van-e kapocs J. F. Kennedy és Hitler között?

J. F. Kennedy

Nagy valószínűséggel azt fogod mondani, hogy nincs. Természetesen nem vetődik fel ez a kérdés, ha neked lenne igazad.
A kapocs neve Inga Arvad. Ennek a dán nőnek igencsak kalandos volt az élete, hiszen amellett hogy számos férjet elfogyasztott, volt szépségkirálynő, színésznő, újságíró és haditudósító is. Hozzánk magyarokhoz is kapcsolódik, ugyanis Fejős Pál rendező felesége is volt. Emellett a kuriózum mellett azért nagyobbat durran az a tény, hogy Adolf Hitler oda volt érte, sőt J. F. Kennedynek a szeretője is volt. Hitler annyira odavolt szépségéért, azt mondta róla, hogy ő a tökéletes északi szépség, még a személyes páholyába is meghívta az 1936-os berlini olimpián.
J. F. Kennedyvel folytatott románcának az vetett véget, hogy fény derült ismeretségére Hitlerrel, ami fölöttébb gyanússá tette, náci kémként figyelték meg. Végül az öreg Kennedy egy telefonhívással vetett véget a kapcsolatnak.

 

About Ihirek

Az ihirek.hu egy főként helyi eseményekre, és helyi vonatkozású hírekre és publicisztikákra specializálódott online felület, melyet többségükben önkéntes helyi tudósítók, újságírók és lelkes helyi lakosok szerkesztenek.

View all posts by Ihirek →