Heti összefoglaló

Szeretnél képben lenni a hét eseményeivel?

Szeretnél összefoglalót a legfontosabb, legérdekesebb, legizgalmasabb hírekről?

Lemaradtál valamiről? Nálunk gyorsan képbe hozhatod magad péntek délutánonként, elég hozzá egy egyszerű regisztráció.

Elindítottuk Heti Összefoglalónkat, melyet emailben küldünk ki, minden pénteken délután.

A Heti Összefoglaló, nevéhez hűen a heti legfontosabb, legérdekesebb, legizgalmasabb híreket tárja eléd az email kényelmét kihasználva, így semmiről sem maradsz le. A Heti Összefoglaló révén jól tájékozott lehetsz a hét legfontosabb eseményekeit illetően, továbbá jól tájékozott lehetsz az ország különböző tájain történtekkel kapcsolatban is.

Mint tudod, nálunk nincsenek borzalmak. Ha feliratkozol a Heti Összefoglalóra, akkor nálunk nem az történik, hogy mindenféle rossz, kellemetlen, negatív és lehúzó híreket tolunk az arcodba emailen keresztül, hanem éppen ellenkezőleg!

Összegyűjtjük az összes olyan hírt, amiről tényleg érdemes tudni, és ezeket akár okos telefonról, akár a számítógépedről közvetlenül elérheted majd.

A  Heti Összefoglaló gyűjtésünk természetesen némileg szubjektív, de az aloldalakon, amikről gyűjtjük a szerintünk legfontosabbakat és legérdekesebbeket, kedvedre elérhetsz más tartalmakat is. A heti olvasói visszajelzések és látogatottsági adatok alapján is szűrjük az információkat, eléd a Heti Összefoglalóban az fog kerülni, ami tényleg fontos és érdekes.

A Heti Összefoglalóban változó mennyiségű hírt küldünk ki, de mindenképp még az emészthető mennyiségre törekszünk.

Fő célunk a Heti Összefoglalóval az, ami az egész ihirek.hu projekttel: hogy jól tájékozottnak érezd magad ÉS a jól tájékozottságod segítsen jobb döntéseket hozni.

Iratkozz fel, és a következő péntek délután már kapod is a Heti Összefoglalót!

Név*
Email*
Elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkat?*


A Heti Összefoglalóban nem küldünk reklámokat, nem küldünk marketingüzeneteket, csakis cikkek címeit, rövid kivonatait és linkjeit, hogy közvetlenül elérd őket. Az adataidat senki másnak nem adjuk át, még az aloldalak szerkesztőinek sem.

Kellemes tájékozódást!

Vidi Rita

ihirek.hu főszerkesztő