Médiaajánlat

Kiknek érdemes az ihirek.hu-n hirdetniük – és hogyan?

Azon vállalkozásoknak és szervezeteknek érdemes nálunk hirdetniük, akiknek a célcsoportja átfedést vagy azonosságot mutat az ihirek.hu oldal közönségével, vagy fontosnak tartják az ihirek.hu-ról beérkező látogatókat és linkeket a saját weboldalukra vonatkozóan.

Az ihirek.hu portált azok az emberek látogatják, akiket aktuálisan kifejezetten érdekelnek a friss hírek, érdekességek, okosságok, és akiknek a gondolkodásmódjára az jellemző, hogy nyitottak az új információkra és szeretnek jól tájékozottak lenni. Olvasóink kifejezetten szeretik az interjúkat, tehát ebben a műfajban is érdemes gondolkodni.

Ha a vállalkozásod szintén ilyen típusú, értelmes, és igényes embereknek szolgáltat, akkor ideje összefognunk :).

Az ihirek.hu folyamatosan és lendületesen fejlődő, közéleti témákban otthonosan mozgó portál.  Újak vagyunk és a többi hírportálhoz képest még kicsik, de rohamosan növekszünk és fejlődünk. Kiemelt célunk NEM elborzasztani az embereket a világ csúfságaival, hanem mindig megmutatjuk a szépet, a jót, az előremutatót, és ők ezért hálásak. Nálunk nem jellemző az ész nélkül kattintgatás, ezért hirdetőink számára nem is javasoljuk a banneres megjelenéseket, sokkal inkább a valódi közönségkapcsolatok építését preferáljuk, PR cikkekkel és interjúkkal.

Miért kellene velünk dolgoznod?

Érvek mellettünk:

– Színvonalas tartalom, melyeket az olvasóink jól tájékozottságának érdekében készítünk és fejlesztünk.

– Semmi bulvár.

– Semmi politika. Nálunk nincs gyűlölködés, megosztottság, vita.

– A nálunk való megjelenés a vállalkozásod hírnevét biztosan növeli, és semmiképp nem rontja.

– Minőségi látogatókat biztosítunk, olyanokat, akiket tényleg érdekel a téma. Nem ígérünk 2 millió kattintást és nem ígérjük le a csillagokat is. Lehet, hogy csak 1500 ember fogja elolvasni a cikkedet és rákattintani a linkedre, de az olyan 1500 ember lesz, akikkel hosszú távon is tervezhetsz.

Az ajánlatunkat leginkább kisvállalkozásoknak és kisebb szervezeteknek találtuk ki, akik ügyfeleket szeretnének, továbbá jobb helyezést a keresőben, és a reputációjuk emelkedését. Nálunk multi nem bérelheti ki a teljes nyitóoldalt, tehát hirdetőként nem kell a milliárdos marketingbüdzsével dolgozó cégekkel versenyezned.

Hogyan lehet nálunk hirdetni?

Reklámmegjelenés PR cikk formátumban

Sajtóközleményhez hasonlító, de a hasznosságot maximálisan szem előtt tartó cikkformátumú megjelenés. (Terjedelmek és árak lásd alább.)

  • A PR cikkeket publikálás után folyamatosan az oldalon tartjuk, tehát nincs lejárati idejük. Nálunk nem egy hétre vásárolsz megjelenést, hanem örökre.
  • A cikkhez két képet is kérünk, melyek közül az egyiket a cikkbe tesszük, a másikat borítóképként használjuk. Ha nem adsz képet, akkor illusztrációként ingyenesen felhasználható képet fogunk használni (pl. a pixabay.com-ról).
  • Egy PR cikkben két link helyezhető el, sőt, kifejezetten bátorítunk, hogy a két link mindenképp legyen meg.

PR cikk árak:

PR cikk megjelenési lehetőség 1500 leütésig: 34.000,- forint
PR cikk megjelenési lehetőség 1501-3000 leütés között: 49.000,- forint
PR cikk megjelenési lehetőség 3001 leütés fölött: 79.000,- forint

A cikkek megírásában szívesen segítünk (ez külön szolgáltatásunk, kattints ide a linkre a részletekért), de saját tartalmakat is szívesen közlünk, tehát nem előfeltétel, hogy velünk írasd meg a cikket, ez csak egy lehetőség, aminek némi plusz költsége lehet.

Ennél a megjelenési formánál kifejezetten a hasznosságra, érdekességre törekszünk. Kérlek ne olyan megjelenésben gondolkodj, hogy „2 fővel bővült a munkatársaink köre, tehát sikeresek vagyunk, ezt mindenki láthatja…” – a tartalom legyen hasznos az olvasóink számára!Ötletelésben is szívesen segítünk, hogy mi lehet számukra érdekes a témáddal és piacoddal kapcsolatban. Az ilyen cikkek mellett megjelenítjük természetesen, hogy (x) Támogatói tartalom.

Interjú formátumú megjelenés

Ez egy hosszadalmasabb elkészülési idejű, de  az olvasóknál, tehát a célközönségnél sokkal intenzívebb kognitív eredményeket elérni képes megjelenési forma nálunk. Az olvasóink túlzás nélkül imádják az interjúkat. De vigyázat! Nálunk nincs alákérdezés, és az interjúkban is az érdekesség és hasznosság lebeg a szemünk előtt. Addig faggatózunk, míg ki nem sül a tartalomból valami egyedi és rendkívüli. Az interjúkat praktikusan, az internet adta lehetőségeket kihasználva készítjük, tipikusan írásban. Ez olyan anyag lesz, amire méltán lehet a vállalkozás büszke. Itt böngészhetsz a  nálunk már megjelent interjúk között.

Interjú formátumú megjelenés árai

Egységesen 79.000,- forintba kerül nálunk ez a megjelenés. Az ilyen interjúk mellett is megjelenítjük természetesen, hogy (x) Támogatói tartalom.

Hírlevélben történő plusz megjelenés

A PR cikkről és az interjúról saját hírlevelünk olvasóit is tájékoztatjuk, elkötelezett és kvalifikált olvasókat biztosítva ezzel:

Hírlevél kiküldés a megjelenésről 2000 felhasználóig: 19990,- forint

Hírlevél kiküldés a megjelenésről 2001-4000 felhasználóig: 39990,- forint

Hírlevél kiküldés a megjelenésről 4001-6000 felhasználóig: 59990,- forint

Hírlevél kiküldés a megjelenésről 6001-8000 felhasználóig: 79990,- forint

Hírlevél kiküldés a megjelenésről 8001 felhasználó fölött: 99990,- forint

A hírlevélben a saját olvasóinkat buzdítjuk a hirdetőről szóló cikk olvasására, azzal kapcsolatos interakciókra, tehát nem a témában teljesen irreleváns olvasókat kapsz, hanem minőségi látogatókat, és így óriási az esélye, hogy valódi vásárlóid/megrendelőid lesznek.

Bónusz: a rólad és a vállalkozásodról szóló PR cikkeket természetesen a Facebook oldalunkon is publikáljuk, melynek jelenleg kicsivel több, mint 6000+14000 rajongója van.

A Facebook oldalon történő megjelenést ajándékba kapod. (Csak a Facebook oldalon történő megjelenés nem lehetséges.)

Számlázás

Az árak alanyi adómentes árak – nincs rajtuk plusz áfa és nem is kerül felszámolásra –, az elektronikus számlát angol cégünk, a Ritart Academy Ltd. bocsátja ki (nincs eu-s adószám, áfamentességi nyilatkozatot adunk ki a számla mellé, melyet a könyvelőd fog kérni).

Fizetni forintban tudsz, OTP-s bankszámlára. A számlán a szolgáltatás megnevezése ez lesz: Hirdetés kihelyezés.

Hogyan jelentkezhetsz hirdetőnek?

Az alábbi email címre történő email küldéssel: contact@ritartacademy.com

Minden részletet írj meg, amit szeretnél, a többit személyre szabottan megbeszéljük.

Ez a Médiaajánlat kizárólag az ihirek.hu fődomainen való megjelenésről szól. Helyi aloldalakon való megjelenéshez keresd az aloldal főszerkesztőjét – hasonló, de részleteiben másabb feltételekkel találkozhatsz náluk is.