Tartalompartnerség

Barátokat keresünk tartalmi megjelenésre!

Van olyan weboldalad, amelynek cikkei hasznosak lehetnek az ihirek.hu olvasói számára?

Szeretnél rá minőségi látogatókat, akiket biztosan érdekel is a témád?

Mi sem egyszerűbb ennél!

Regisztrálj a rendszerünkbe, tedd ki az ihirek.hu partnerlogóját az oldalad/blogod oldalsávjába, és mi naponta szemlézzük az oldaladat aktuális vagy releváns tartalomért, ezeket megjelenítjük a saját főoldalunkon, az érdeklődő látogatókat pedig automatikusan hozzád irányítjuk.

Nem fogadjuk el mindenki jelentkezését, ezért kérlek, olvasd el az alábbiakat!

Mi szükséges ahhoz, hogy csatlakozhass az ihirek.hu partneroldalai közé?

 • Saját weboldal – blogszolgáltatónál is lehet –, melynek tartalma rendszeresen frissül egyedi tartalommal.
 • Legalább már 50 meglévő cikk az oldalon, amik hasznos tudnivalóval, érdekességgel vagy bármilyen egyéb módon hozzáadott értékkel bírnak az olvasók számára.
 • https protokoll – sajnos ehhez ragaszkodnunk kell.
 • Az oldal fő témavezetése nem a bulvár és nem is a politika területéhez kapcsolódik.

Mik a kizáró tényezők?

 • Nincs még legalább 50 cikk az oldalon/blogon.
 • A cikkekben közvetlen értékesítés vagy rábeszélés zajlik vásárlásra. (Reklám és PR megjelenésekért kattints ide>>)
 • A cikkek színvonala nem éri el az általunk egyébként szubjektíven elvárt szintet.
 • Bulvár téma.
 • Politikai téma.
 • Nincs https protokoll.

Mit várunk cserében?

Csupán csak azt várjuk, hogy az általunk küldött ihirek.hu linket és képet tedd ki az oldalad/blogod oldalsávjába. Valahogy így fog kinézni, persze az oldalad saját vizuális beállításainak megfelelően (a saját oldaladat nevezed majd meg benne).

A megjelenésed pedig valahogy így fog kinézni a főoldalon:

vagy így:

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen gyakran kell frissülnie a tartalompartneri oldalnak?

Azt rád bízzuk. Ha frissül és színvonalas a tartalom, akár naponta tudjuk szemlézni az oldaladat. Ha nem frissítesz, mi sem nézünk feléd, de az olvasóink sem :).

Automata veszi át a cikket?

Nem. Bármennyire is algoritmusok akarják irányítani az életünket, mi hiszünk az emberi elme mindent felülmúló erejében, így hús-vér emberek döntik el, hogy mi kerülhet ki a főoldalra és mi nem. Lehetséges, hogy frissült az oldalad, és mégsem vesszük át azonnal a tartalmat, mert számunkra nem megfelelő. Kérlek, ezt ne kritikának vedd, a helyzet hozhatja úgy aktuálisan, hogy egy-egy témának a főoldalon nagyon nincs aktualitása és pár napot vagy akár egy hetet is várni kell a megjelenésre. Ezért is csinálják ezt emberek nálunk. Itt nem lesz összeömlesztve minden összefüggéstelenül egy kupacba. A mi küldetésünk minőség alapú volt mindig is, és az is marad.

Minden cikkemet átveszitek?

Nem. Reméljük, hogy igen, mindent átvehetünk, de erre nincs garancia. Ha nem üti meg a színvonalat, akkor nem fogjuk átvenni. Tartsd szem előtt mindig a minőséget, akkor nagy az esély a megjelenésre.

Miért jó ez az ihirek.hu-nak?

Mert imádjuk, ha frissül a főoldalunk, és annyira színes és érdekes, amennyire csak lehet. Ebben számítunk rád és minden partnerünkre. Közben nekünk fontos a márka építése is, ezért is kérjük a link és a kis logó megjelenítését az oldalsávban.

A vállalkozásomat akarom ismertebbé tenni a cikkeimmel és a partneri csatlakozással. Vállalkozások kizárva?

Dehogy! A lényeg, hogy cikkekben ne értékesítés történjen, hanem informálás! Ne arról szóljon a cikk, hogy „gyere hozzám vásárolni”, hanem szóljon arról, amitől könnyebb, boldogabb, elégedettebb, teljesebb lesz az olvasó élete. Aki, aztán ha akar, vásárol nálad. Értékesítési célú tartalmakat nem fogunk átvenni, de olyan hasznos cikket, amiben például tippeket adsz egy termék használatához, aminek a legvégén van egy link a webshopodban a termékre is, már igen! Csak ésszel! (Ez lehet a közös mottónk is :)).

Képet is kell tennem a cikkbe?

Ha teszel képet vagy borítóképet a cikkbe, azt mi átvesszük, de ha nem teszel, akkor mi saját borítóképet fogunk használni illusztrációként.

Mik a gyakorlati lépések?

 1. Regisztrálsz.
 2. Kiteszed a linket az oldalsávodba, lehetőleg azonnal (megkapod a kódot a regisztráció után), hogy mire ellenőrizzük, addigra már ott legyen.
 3. Legkésőbb pár napon belül – ha kinn van a link és a logó az oldalsávban – elkezdjük szemlézni az oldaladat és megjelentetjük a legfrissebb tartalmat, vagy a korábbiak közül az érdekesebbeket. (Ezért is kell, hogy legyenek már korábbi cikkek.)
 4. Ha új tartalmat teszel fel, mi azt figyelni fogjuk, és mindegyiknél egyedileg bíráljuk el, hogy kitesszük-e és ha igen, mikor.

Mindössze ennyi az egész.

Az együttműködésünk nem szól örökre és nem garantál állandó és folyamatos megjelenést. De garantál egy lehetőséget és egy kölcsönösen gyümölcsöző megállapodást. Ha szeretnél kiszállni a buliból, azt bármikor megteheted egy egyszerű email megírásával – email címet kapsz a regisztráció után -, mint ahogy mi is bármikor búcsút inthetünk neked, szintén emailben.

Azonnali kizárás jár azért, ha a tartalom, amit te publikálsz, és mi átvesszük, szerzői jogilag valaki más jogaival ütközik. Ez esetben minden korábbi tartalmadat is törölni fogjuk.

Úgy egyébként szerintem könnyű velünk jóban lenni :).

Limitált lehetőség

Jelenleg összesen 20 partnert fogadunk be a rendszerbe, illetve pontosan 20 weboldalt. (Ez fontos különbség, mert egy partner akár több oldalt is hozhat.)

Regisztráció

Név*
Email*
Weboldala(i)d pontos url-je (https-sel kezdődő)*
Bármi megjegyzés, kérés-kérdés?


Külön adatvédelmi szabályzat ihirek.hu tartalom-partnerek számára>> A regisztrációval ezt automatikusan elfogadod.

Jó munkát! Remélem, közös lesz 🙂

Vidi Rita